Code 95

CCV_CBR-logoCODE 95 NASCHOLING CHAUFFEURS Cursus Levensreddend Handelen

Beroepschauffeurs zijn verplicht om iedere 5 jaar minimaal 35 uur aan nascholing te volgen. Indien men dit niet haalt mag men het vak beroepschauffeur niet meer uitvoeren. Er zijn vele verschillende mogelijkheden omtrent de nascholing en EHBO is daar een van. 

Dagelijks staan er vele kilometers file in het land. Vaak zijn ongevallen hier de oorzaak van. Omdat beroepschauffeurs vele kilometers maken kunnen zij hier regelmatig  mee geconfronteerd worden.

Weet jij als beroepschauffeur wat je moet doen? Heb jij een verbandtrommel in de vrachtauto liggen?
Beschik je over een veiligheidshesje zodat je zichtbaar ben als je eerste hulp gaat verlenen?
Let je wel op je eigen veiligheid?

Tijdens de EHBO cursus voor beroepschauffeurs leer je eerste hulp te verlenen, leer je te reanimeren met AED en krijg je ook praktische tips die je kan gebruiken bij ongevallen op de snelweg. De opleiding EHBO voor beroepschauffeurs vindt plaats volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de scholingsuren worden aangetekend bij het CBR onder de code U21-1. De cursus kan in dagdelen verzorgt worden, zowel  in de avond als in het weekend.

Informeer naar de groepsprijzen, deze cursus wordt vanaf 8 personen gegeven op locatie of op onze opleidingscentrum in Druten